Familia ducilor de Cambridge are un nou membru

Familia ducilor de Cambridge are un nou membru

Prinţul William, Kate şi prinţul Louis

Kate Middleton, prinţul William şi cei trei copii ai lor au primit cadou din partea fratelui ducesei un pui de cocker spaniel, de care prinţii George, Charlotte şi Louis sunt „îndrăgostiţi”, scrie The Mirror.

Ştiri pe aceeaşi temă

James Middleton, care creşte câini din 2011, a oferit familiei surorii sale puiul în vârstă de 8 luni cu puţin timp înainte ca Lupo să moară. În noiembrie, ducii anunţau pe Instagram că animalul lor de companie din ultimii 9 ani a murit.

Puiul, nepot al lui Lupo, se află acum la Anmer Hall, reşedinţa din Norfolk a ducilor de Cambridge, scrie news.ro

Un apropiat al familiei a declarat pentru Mail on Sunday: „Noul căţel este adorabil şi întreaga familie este îndrăgostită. Erau distruşi de moartea lui Lupo, ceea ce înţelege orice deţinător de câine, dar au primit puiul înainte de asta. Sperau că un câine mai tânăr să îi ţină companie şi să îi dea mai multă vitalitate şi energie”.

James Middleton le-a oferit lui Kate şi William câinele Lupo în 2011. El a apărut în câteva fotografii oficiale ale familiei.

Sora lui Lupo, Luna, a avut şase pui vara trecută, iar unul dintre aceştia a ajuns la ducii de Cambridge. Aparent, George, în vârstă de 7 ani, şi Charlotte, în vârstă de 5 ani, l-au ales.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările