Cum au apărut Ioana şi Ilie Năstase la parastasul soţiei lui Viorel Păunescu. Uniţi de necazuri, în plin divorţ

Cum au apărut Ioana şi Ilie Năstase la parastasul soţiei lui Viorel Păunescu. Uniţi de necazuri, în plin divorţ

După ce au petrecut Paştele împreună, la casa părintească din Hârşova a Ioanei, acum bruneta şi fostul tenismen şi-au făcut apariţia la parastasul de 40 de zile pentru soţia lui Viorel Păunescu. Nu oricum, ci extrem de eleganţi şi mult mai paşnici, deşi se află într-un proces de divorţ la care au prima înfăţişare chiar peste două săptămâni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dau semne că divorţul va rămâne o amintire pentru ei! Cea mai recentă apariţie a Ioanei şi a lui Ilie Năstase, în public, este una dintre cele mai paşnice surprinse în ultimul timp. Dacă până acum au fost fotografiaţi unul în spatele celuilalt, ori separaţi sau bombănindu-se unul pe celălalt, iată că de data aceasta Nasty şi Ioana au apărut aşa cum este normal pentru o familie: unul lângă celălalt!
 
Deşi se află în plin proces de divorţ, iar pe data de 24 iunie au prima înfăţişare la Tribunalul de la Hârşova, acolo unde doamna Năstase a înaintat dosarul, la data de 2 martie 2021, bruneta de 45 de ani şi partenerul ei de 74 de ani au venit weekendul trecut împreună la un eveniment trist. Fotoreporterii Click! i-au surprins sâmbătă, după prânz, la parastasul de 40 de zile al fostei neveste a lui Viorel Păunescu, care a avut loc la Cimitirul Bellu. Ioana a fost cea mai sexy prezenţă din cimitir, aceasta purtând o rochiţă neagră de firmă cu spatele gol şi cu vedere la sânii imenşi. Perfect coafată, cu manichiură impecabilă şi ochelari de firmă, după care şi-a ascuns privirea.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările