Enigma Angela Merkel. A fost căsătorită de două ori, este mamă vitregă, iar soţul actual e poreclit „Fantoma de la Operă“

Enigma Angela Merkel. A fost căsătorită de două ori, este mamă vitregă, iar soţul actual e poreclit „Fantoma de la Operă“

Angela Merkel păstrează discreţia asupra familiei sale.

Doar la casele regale mai vedem domnii atât de longevive ca ale ei.Cu toate acestea, anul acesta ne pregătim să ne despărţim de cancelarul german Angela Merkel, după nu mai puţin de 15 ani de mandat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima femeie cancelar din Germania se pregăteşte să părăsească această funcţie după ce s-a impus drept unul dintre cei mai mari lideri ai lumii, dar şi mai longeviv, după ce a ajuns în această funcţie în 2005.

În vârstă de 66 de ani, Angela Merkel e posibil să renunţe complet la viaţa politică, după încheierea ultimului său mandat de cancelar, şi să se concentreze pe viaţa de familie şi pe rolul de soţie şi de... mamă vitregă. O viaţă de familie despre care se ştiu foarte puţine lucruri, pentru că Angela a ales să fie foarte discretă în această privinţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările