Ea a refuzat 4,6 milioane de euro de la Berlusconi

Ea a refuzat 4,6 milioane de euro de la Berlusconi

Alba Parietti

Alba Parietti a declarat că a refuzat să lucreze pentru Silvio Berlusconi din motive ideologice, având o apartenenţă politică de stânga.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui articol publicat pe pagina electronică a ziarului ¨Corriere della Sera¨, vedeta de televiziune Alba Parietti regretă că nu a semnat un contract cu Silvio Berlusconi.

Alba a declarat în cadrul unei emisiuni de televiziune că în urmă cu 16 ani a refuzat să semneze un contract în valoare de nouă miliarde de lire (achivalentul a aproximativ 4,6 milioane de euro) cu Silvio Berlusconi care debuta ca şi întreprinzător în televiziune.

¨Am refuzat să semnez contractul cu Berlusconi din motive ideologice. Am fost convinsă să nu lucrez pentru Berlusconi de către prietenul meu din acea vreme, care era filososf. După cvea timp, am regretat că nu am acceptat contractul care mi-a fost propus¨ a declarat Alba. Vedeta, care în anul 2008 a primit titlul de imagine a stângii italiene, a spus că Berlusconi ¨se ridică şi te salută de fiecare dată când te vede. Acest lucru nu se întâmplă niciodată între reprezentanţii de stânga¨.

Vezi aici galerie FOTO cu Alba Parietti

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările