Dwayne Johnson se luptă cu depresia de la 15 ani. Suferinţa care i-a marcat existenţa faimosului actor

Dwayne Johnson se luptă cu depresia de la 15 ani. Suferinţa care i-a marcat existenţa faimosului actor

Actorul Dwayne Johnson şi-a ascuns, de multe ori, suferinţa (Foto: arhivă)

Dwayne s-a născut în 1972 în California şi a devenit cunoscut sub numele său de The Rock. Dwayne Johnson este actor, dar şi un producător de succes. Ba mai mult, este considerat unul dintre cei mai buni luptători profesionişti din toate timpurile. Rock a devenit, de asemenea,  cel mai bine plătit actor din lume în 2016.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luptător, actor, tată, Dwayne Johnson are o mulţime de talente. Cu toate astea, adevăratele lupte le-a dus în viaţa personală.

Dwayne abia începe să dea piept cu viaţa când s-a confruntat pentru prima oară cu suferinţa. În filmul Ballers, personajul îşi plânge fratele care s-a sinucis.

Această scenă i-a readus actorului amintiri dureroase din propriul trecut. Actorul în vârstă de 50 de ani şi-a reamintit cum cea care i-a dat viaţă, Ata Johnson, a încercat să-şi pună capăt vieţii în timp ce se afla la volan. Femeia mergea cu viteză pe contrasens, dar, din fericire, reacţia rapidă a lui Johnson a contribuit la salvarea vieţii lor.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările