Ducesa de Cornwall, gest devenit viral la întâlnirea cu Trump: „Cel mai bun moment al vizitei“ VIDEO

Ducesa de Cornwall, gest devenit viral la întâlnirea cu Trump: „Cel mai bun moment al vizitei“ VIDEO

Melania şi donald Trump, în reşedinţa Ducilor de Cornwall FOTO Getty Images

Preşedintele american Donald Trump şi prima-doamnă Melania Trump au fost invitaţi la ceai, luni după-amiază, la reşedinţa Prinţului Charles şi a soţiei sale Camilla, în centrul Londrei, iar Ducesa de Cornwall a oferit „cel mai bun moment“ al zilei.

Invitaţia la un ceai - în privat - reprezintă o rară ocazie ca Charles, moştenitorul tronului, să discute informal cu Trump despre lupta împotriva modificărilor climatice, pe care Prinţul le consideră o ameninţare gravă, iar miliardarul republican o farsă, notează news.ro. 
 
Întâlnirea nu a fost însă lipsită de momente amuzante. Ducesa de Cornwall a furat atenţia presei printr-un gest special şi intens dezbătut în mediul online. Camilla s-a întors către camerele de luat vederi şi a făcut cu ochiul fotografilor, în spatele lui Donald Trump.   
 
Gestul soţiei Prinţului Charles, care a ajuns viral, a fost desemnat de internauţi „cel mai bun moment al vizitei“ şi mulţi s-au amuzat pe seama lui, scrie huffpost.com.  
 
 
 
 
 
 
 
 
Alţii au încercat să înţeleagă care este semnificaţia din spatele acestui gest aparent ironic. Comentatorul britanic Piers Morgan a distribuit amuzat clipul, iar Charlie Proctor, editor-şef la Royal Central, a declarat în glumă că Ducesa „are necazuri“.
 
„Ofiţerul însărcinat cu protecţia familiei regale: Camilla, dacă ai probleme, fă cu ochiul, venim să te salvăm“.
„Este cel mai bun moment al acestei vizite“, se arată într-un mesaj postat pe Twitter.   
 
„Gestul Camillei – toţi oamenii în deplinătatea facultăţilor mintale de pe planetă“, a fost un alt mesaj pe Twitter. 
 
O altă persoană a caracterizat gestul Ducesei drept „silenţios, dar mortal“. „Camilla e o fată obraznică“, a scris altcineva. 
 
„Poate că nu va fi Regina pe care o vrea lumea, dar se pare că e Regina de care lumea are nevoie“, se arată într-un alt mesaj. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: