Drama neştiută a lui Julio Iglesias. Tatăl său a fost răpit de terorişti şi i s-a cerut o răscumpărare de 2 milioane de dolari

Drama neştiută a lui Julio Iglesias. Tatăl său a fost răpit de terorişti şi i s-a cerut o răscumpărare de 2 milioane de dolari

Julio Iglesias a recunoscut că a fost unul dintre cele mai dramatice episoade din viaţa sa FOTO Profimedia

Julio Iglesias este unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi hispanici din lume, cu zeci de hituri ]n palmares. A fost un mare cuceritor şi a avut numeroase aventuri, dar a trăit şi adevărate tragedii. Toată lumea ştie că Julio Iglesias a început să cântre după ce a renunţat la fotbal, în urma unui accident care l-a lăsat paralizat doi ani. Însă răpirea tatălui său de către terorişti a fost unul dintre cele mai dramatice episoade din viaţa lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Julio Iglesias s-a născut pe 23 septembrie 1943, într-o familie privilegiată din Madrid. Tatăl său a fost un renumit ginecolog renumit şi chiar a contribuit la venirea pe lume a viitorului artist, atunci când lucurrile s-au complicat la naştere şi s-a decis efectuarea unei cezariene.

Familia Iglesias era una dintre ce mai respectate şi bogate din Spania. „Dacă aţi lua toţi copiii pe care i-a adus pe lume tatăl meu, aţi umple arena Las Ventas din Madrid“, a spus Julio Iglesias odată. 

De la distanţă, familia artistului părea una ideală, însă adevărul era altul. Părinţii lui nu au reuşit să menţină o relaţie sănătoasă, iar tensiunile şi certurile din cuplu s-au înmulţit, de-a lungul anilor. Mai mult, au fost loviţi de o tragedie fără seamăn în anii ʼ80, atunci când tatăl cântăreţului a fost răpit de terorişti.

Citeşte aici cine l-a răpit pe tatăl artistului şi cum s-a sfârşit tragica întâmplare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările