Doar ei doi şi lumea. Jennifer Lopez şi Ben Affleck, plimbare romantică în New York printre sărutări fierbinţi şi îmbrăţişări tandre

Doar ei doi şi lumea. Jennifer Lopez şi Ben Affleck,
plimbare romantică în New York printre sărutări fierbinţi şi îmbrăţişări tandre

Jennifer Lopez şi Ben Affleck. Foto: Profimedia

Cât de mult se iubesc! Nu mai este un secret, iubirea i-a transformat. Jennifer Lopez şi Ben Affleck sunt ca doi adolescenţi când îi vedem împreună.

Ştiri pe aceeaşi temă

Celebrul cuplu a ieşit la o plimbare romantică prin New York, iar imaginile vorbesc de la sine.

Au capacitatea de a bloca lumea şi de a se bucura intens de momentele dintre ei. Nu-i mai deranjează nici că sunt urmăriţi, fotografiaţi, priviţi. Cuplul Bennifer a dat un adevărat spectacol pentru locuitorii New York-ului, după ce au ieşit la o plimbare urbană romantică din care nu au lipsit sărutările fierbinţi şi îmbrăţişările tandre.

Peisaj de început de toamnă: Jennifer într-un outfit verde, rochie lungă şi blazer, cu ochelari de soare şi părul desfăcut, iar Ben, un bărbat ”topit” după iubita de acum 17 ani. Cuplul alintat de presă Bennifer a oferit un adevărat spectacol pe stradă, când s-au oprit şi au început să se sărute şi să se îmbrăţişeze, mai ceva ca adolescenţii. Vezi imaginile!

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările