De la Eminem pentru Elton: jucării sexuale cu diamante

De la Eminem pentru Elton: jucării sexuale cu diamante

Elton John (stânga) şi rapperul Eminem

Cântăreţul britanic Elton John a mărturisit recent că a primit un cadou neobişnuit de la rapperul Eminem, cu ocazia nunţii sale din 2005: două jucării sexuale incrustate cu diamante, informează Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

John are o relaţie veche de prietenie cu rapperul, pe care îl consiliază în ceea ce priveşte dependenţa de droguri şi medicamente, subiect în care şi britanicul are o experienţă vastă.

Elton a povestit despre cadoul amuzant de la Eminem într-un interviu acordat revistei „Rolling Stone". „Eminem are şi un simţ al umorului extraordinar. Atunci când David Furnish şi cu mine ne-am căsătorit civil, Eminem ne-a trimis un cadou de nuntă.

Într-o cutie, pe două perniţe din catifea, se aflau două jucării sexuale cu diamante" Eminem a avut o problemă cu drogurile care a durat ani la rând. El ingera zeci de pastile pe zi, Vicodin, Valium şi Ambien.

Acuzaţii de homofobie

Prietenia dintre Eminem şi Elton John a început în 2001. În vremea aceea, rapperul era acuzat de homofobie, din cauza versurilor sale controversate. La puţin timp după aceasta, cei doi interpreţi au cântat împreună o versiune a piesei „Stan" pe scena Premiilor Grammy.

Potrivit declaraţiilor lui Eminem, el nici nu ştia pe atunci că Elton John este homosexual, însă duetul i-a reabilitat imaginea: britanicul nu ar fi cântat cu el pe scenă dacă Eminem ar fi fost homofob. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările