De la Eminem pentru Elton: jucării sexuale cu diamante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul britanic Elton John a mărturisit recent că a primit un cadou neobişnuit de la rapperul Eminem, cu ocazia nunţii sale din 2005: două jucării sexuale incrustate cu diamante, informează Mediafax.

John are o relaţie veche de prietenie cu rapperul, pe care îl consiliază în ceea ce priveşte dependenţa de droguri şi medicamente, subiect în care şi britanicul are o experienţă vastă.

Elton a povestit despre cadoul amuzant de la Eminem într-un interviu acordat revistei „Rolling Stone". „Eminem are şi un simţ al umorului extraordinar. Atunci când David Furnish şi cu mine ne-am căsătorit civil, Eminem ne-a trimis un cadou de nuntă.

Într-o cutie, pe două perniţe din catifea, se aflau două jucării sexuale cu diamante" Eminem a avut o problemă cu drogurile care a durat ani la rând. El ingera zeci de pastile pe zi, Vicodin, Valium şi Ambien.

Acuzaţii de homofobie

Prietenia dintre Eminem şi Elton John a început în 2001. În vremea aceea, rapperul era acuzat de homofobie, din cauza versurilor sale controversate. La puţin timp după aceasta, cei doi interpreţi au cântat împreună o versiune a piesei „Stan" pe scena Premiilor Grammy.

Potrivit declaraţiilor lui Eminem, el nici nu ştia pe atunci că Elton John este homosexual, însă duetul i-a reabilitat imaginea: britanicul nu ar fi cântat cu el pe scenă dacă Eminem ar fi fost homofob. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite