Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au adoptat o fetiţă: „Ne doream demult. E minunată“

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au adoptat o fetiţă: „Ne doream demult. E minunată“

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru sunt căsătoriţi de 12 ani FOTO One

Cântăreaţa Dana Nălbaru (41 de ani) şi actorul Dragoş Bucur (40 de ani) au confirmat că şi-au mărit familia după ce au înfiat o fetiţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Soţii Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au înfiat recent o fetiţă, însă nu au dorit să ofere mai multe detalii despre micuţă. Cuplul, căsătorit din 2005, mai are doi copii, pe Sofia, în vârstă de 11 ani, şi pe Kadri, în vârstă de doi ani şi patru luni. 
 
Cei cinci au fost prezenţi miercuri seară la premiera filmului „Hawaii“, în care Dragoş Bucur joacă alături de Rodica Lazăr, Andi Vasluianu, Cristina Flutur şi Gheorghe Ifrim. 
 
Actorul a refuzat politicos să discute despre acest subiect, potrivit Click!, însă Dana a avut o reacţie pe Facebook, unde a precizat că sunt false zvonurile potrivit cărora decizia lor a venit după ce soţul ei a cunoscut-o pe micuţă în timpul filmărilor pentru emisiunea „Visuri la Cheie“, pe care Dragoş o prezintă la Pro TV. 
 
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, alături de cei trei copii, Kadri, Sofia şi cea mai nouă membră a familiei FOTO Dorin Constanda 

 
„Da, e adevărat că am adoptat o fetiţă. Ne bucurăm de ceva timp de acest lucru, nu vrem să vorbim prea mult despre el. Ce nu e adevărat în ştire e că acest lucru s-a întâmplat în urma emisiunii pe care Dragoş o prezintă. N-are nicio legătură. Ne doream de mai demult şi am parcurs toţi paşii legali. Şi să ştiţi că e minunată“, a scris Dana Nălbaru. 
 
 
Anul trecut, Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au iscat o dezbatere în spaţiul public după ce au anunţat că au decis să o retragă de la şcoală pe fiica lor pentru a urmă sistemul „home schooling“, care în România nu a fost reglementat. 
citeste totul despre: