Dan Negru, despre candidaţii la alegerile prezidenţiale: „Sunt mai mulţi decât revelioanele mele. În afară de doi-trei, ceilalţi sunt nişte bufoni de umplutură“

Dan Negru, despre candidaţii la alegerile prezidenţiale: „Sunt mai mulţi decât revelioanele mele. În afară de doi-trei, ceilalţi sunt nişte bufoni de umplutură“

Dan Negru FOTO Antena 1

Prezentatorul de televiziune Dan Negru (48 de ani) i-a ironizat, printr-un mesaj pe Facebook, pe candidaţii la alegerile prezidenţiale de anul acesta, pe care i-a numit „bufoni“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vedeta Antenei 1, Dan Negru, a scris un mesaj ironic, pe pagina sa de Facebook, privind potenţialii candidaţi la alegerile prezidenţiale, ce vor avea loc în luna noiembrie a acestui an. 
 
„În afară de ăia doi-trei“, spune Dan Negru, „ceilalţi sunt nişte bufoni de umplutură“. Prezentatorul a glumit mărturisind că „va candida şi el“, pentru a întări comicul de situaţie. 
 
„Ia să candidez şi eu! Măcar să fie comicărie maximă. Sunt 23 de candidaţi la preşedinţie! Mai mulţi decât revelioanele mele (n.r. - show-urile prezentate de Dan Negru la Antena 1, în noaptea de revelion). În afară de ăia doi-trei care contează, ceilalţi sunt nişte bufoni de umplutură care fac deliciul prin declaraţii tâmpite. Aşa a fost mereu în ultimii 30 de ani: Vindecătorul Mudava, Raj Tunaru, prinţul Lambrino, Lia Roberts…O ţară de şefi, preşedinţi şi lideri. Bă, da’ la vâsle mai dă cineva?“, a scris Dan Negru. 

 

Până în acest moment, 23 de persoane – lideri politici, oameni de afaceri sau simpli cetăţeni mai mult sau mai puţin notorii – şi-au anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie 2019.

Aceştia sunt: John Ion Banu, Dan Barna, Mădălina Baroncea, Cătălin Berenghi, Ramona-Ioana Bruynseels, Viorel Cataramă, Miron Cozma, Claudiu Crăciun, Alexandru Cumpănaşu, Viorica Dăncilă, Mircea Diaconu, Gheorghe Funar, Kelemen Hunor, Avram Iancu, Klaus Iohannis, Emanuel Onoriu, Theodor Paleologu, Florentin Pandele, Ninel Peia, Liviu Pleşioanu, Sebastian Popescu, Bogdan Stanoevici, Dorin Dimitrie Stoichescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: