Cum s-au îmbrăcat soţiile liderilor lumii la recepţia găzduită de regina Elisabeta a II-la la Palatul Buckingham FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marile doamne ale liderilor lumii, precum Melania Trump (49 de ani) şi soţia preşedintelui Erdogan, Emine (64 de ani), au impresionat cu ţinutele purtate la recepţia găzduită de regina Elisabeta a II-a (93 de ani) la Palatul Buckingham pentru şefii de stat care participă la summit-ul NATO. A fost prezentă şi ducesa Kate Middleton (37 de ani), care a întors toate privirile.

La recepţia găzduită de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham, pentru şefii de stat şi de guvern care participă la summit-ul NATO, primele-doamne s-au întrecut în ţinute reprezentative stilului vestimentar al fiecăreia. 

Evenimentul a fost organizat pentru a marca 70 de ani de la înfiinţarea alianţei, iar marii lideri ai lumi au venit însoţiţi de soţiile lor.

Melania Trump, care l-a însoţit pe preşedintele american Donald Trump, a optat pentru o rochie galbenă stil capă cu guler suprapus, semnată Valentino, la care a asortat, în contrast, o bluză şi o pereche de pantofi stiletto din catifea, ambele de aceeaşi nuanţă, magenta. 

Imagine indisponibilă

Melania Trump a purtat o ţinută Valentino la recepţia găzduită de regina Elisabeta a II-a FOTO Guliver/Getty Images

Preşedintele Turciei, Tayyip Erdogan, a fost prezent la eveniment alături de soţia sa, Emine, care a purtat o ţinută bleumarin din tafta, asortată cu o eşarfă supradimensionată din dantelă neagră, iar capul, în mod tradiţional, l-a avut acoperit. În talie a ataşat un cordon stil brâu, accesorizat cu flori albe.

Imagine indisponibilă

Tayyip Erdogan a fost însoţit de soţia sa, Emine, la recepţia de la Palatul Buckingham FOTO Guliver/Getty Images

Prima-doamnă a Letoniei, Andra Levits, a apărut la eveniment într-un outfit compus din rochie şi palton, prins în talie, ambele din acelaşi material de culoare alb murdar combinat discret cu crem. Pantofii stiletto crem şi clutch-ul au completat ţinuta.

Imagine indisponibilă

Andra Levits a păşit pe covorul roşu al recepţiei de la Palatul Buckingham la braţul soţului său, preşedintele Letoniei, Egils Levits FOTO Guliver/Getty Images

Soţia prim-ministrului Spaniei, Pedro Sánchez, a păşit pe covorul roşu într-o rochie în nuanţa piersicii, cu mâneci lungi din voal, la care a asortat o pereche de pantofi stiletto nude. 

Imagine indisponibilă

Soţia prim-ministrului Spaniei, la Palatul Buckingham FOTO Guliver/Getty Images

GALERIE FOTO

Kate Middleton a venit fără prinţul William la recepţia organizată de regina Elisabeta a II-a 

Şi Kate Middleton a fost prezentă la eveniment, însă nu a fost însoţită de soţul ei, prinţul William, care în prezent se află într-un turneu în Kuweit şi Oman. Ducesa de Cambridge, care a zâmbit tot timpul, şi-a făcut apariţia într-o rochie verde, cu guler înalt şi mâneci lungi.

Imagine indisponibilă

Kate Middleton a zâmbit tot timpul cu invitaţii reginei Elisabeta FOTO Guliver/Getty Images

Camilla, soţia Prinţului Charles a fost îmbrăcată într-o rochie roşie, largă, cu mâneci lungi, iar pe umeri a purtat o capă neagră fără mâneci, cu crăpături. Ţinuta a fost completată de dres negru şi pantofi cu toc în aceeaşi nuanţă.

Imagine indisponibilă

Camilla, ducesa de Cornwall, discută cu prim-ministrul Justin Trudeau la recepţia organizată cu ocazia summit-ului NATO FOTO Guliver/Getty Images

Şi Klaus Iohannis a fost prezent la 

recepţia găzduită de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham

, alături de soţia sa Carmen. Aceasta a optat pentru o rochie albastru regal până deasupra genunchilor, cu imprimeu discret şi mâneci scurte, pe care a accesorizat-o cu clutch şi pantofi stiletto roz.

Imagine indisponibilă

Carmen Iohanni, alături de regina Elisabeta a II-a şi invitaţii de la Palatul Buckingham FOTO Guliver/Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite