Cum a ajuns Elvis Presley să aibă o relaţie cu Ginger Alden şi de ce a tratat-o familia artistului într-un mod îngrozitor

Cum a ajuns Elvis Presley să aibă o relaţie cu Ginger Alden şi de ce a tratat-o familia artistului într-un mod îngrozitor

Elvis Presley ( Foto: Profimedia)

Ginger l-a făcut pe Elvis Presley să vadă dragostea cu alţi ochii. Tânăra i-a pansat rănile după mariajul eşuat cu Priscilla, când încerca să îşi găsească din nou fericirea. Povestea lor s-a frânt însă brusc, iar familia solistului a tratat-o într-un mod greu de relatat în cuvinte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Când Elvis a cunoscut-o pe Ginger, el şi Priscilla divorţaseră de câţiva ani. Cu toate astea, războiul dintre ele nu s-a terminat nici astăzi.

Dintre toate femeile pe care Elvis Presley le-a iubit, Priscilla Presley este cea despre care se vorbeşte cel mai mult. Ultima dragoste a regelui a fost însă Ginger Alden. Deşi este rar menţionată, rolul ei în viaţa artistului a fost destul de semnificativ.

Ginger a fost iubita lui Elvis în ultimul lui an din viaţă. Erau logodiţi şi chiar făceau planuri de nuntă.

Citeşte mai multe aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările