Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel divorţează după şapte ani de căsnicie

Cristian
Boureanu şi Valentina
Pelinel divorţează după şapte ani de căsnicie

Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel divorţează. FOTO Adevărul

Fotomodelul Valentina Pelinel (33 de ani) şi Cristian Boureanu  (41 de ani) pun punct mariajului. Politicianul a depus luni actele de divorţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Boureanu a confirmat astăzi, pe contul său de Facebook, divorţul de fotomodel.

 ,,Am promis că în momentul în care voi lua o decizie referitoare la căsnicia cu Valentina, o voi anunţa pe Facebook. Astăzi am depus actele de divorţ. După mai mult de trei luni de relaţie la distanţă am ajuns, împreună cu Valentina, la concluzia că trebuie să ne despărţim. Îi sunt recunoscător Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trăit împreună. Din păcate, viaţa ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite şi suntem astăzi două persoane independente. Mulţumesc tuturor celor care vor înţelege că nu doresc să mai fac alte comentarii pe marginea acestui subiect de natură personală“, a scris membrul PD-L pe reţeaua socială.

În ultimele luni, presa tabloidă a anticipat ruptura, motivând plecarea Valentinei Pelinel în Statele Unite, pentru a se recupera după accidentul de schi suferit de sărbători, şi posibila ei relaţie cu Cristi Borcea. 


Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel s-au căsătorit în 2007. Politicianul are o fetiţă din prima căsnicie, încheiată după ce soţia l-a înşelat cu naşul de cununie, fostul ministru de finanţe Sebastian Vlădescu. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările