„Costel Gogoaşă” din serialul „Trăsniţii”, diagnosticat cu cancer. Ce apel umanitar a făcut actorul

„Costel Gogoaşă” din serialul „Trăsniţii”, diagnosticat cu cancer. Ce apel umanitar a făcut actorul

Constantin Zamfirescu  FOTO click.ro

Renumitul actor Constantin Zamfirescu din serialul de televiziune Trăsniţii, a anunţat pe pagina sa de Facebook că a fost diagnosticat cu cancer şi are mare nevoie de sânge.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aş fi vrut să fac asta! Nu v-aş fi scris nimic despre situaţia prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operaţie este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carenţă în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar.
 
Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine şi spitalul Carol Davilla.
 
Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulţumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat.
Şi sunt mulţi ca mine care au nevoie. Eu am A2”, a precizat actorul pe pagina de socializare. 
 
Cu ceva timp în urmă, Constantin Zamfirescu a făcut dezvăluiri neştiute şi nebănuite, legate de starea lui de sănătate. Se pare că aesta îşi poate folosi doar jumătate din capacitatea creierului, în urma unui accident vascular cerebral suferit în copilărie. 

Constantin Zamfirescu a vorbit atunci despre modul în care acest incident neplăcut şi-a pus amprenta negativă asupra copilăriei sale, dar şi a vieţii de adult.7

Continuarea pe click.ro

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările