Copiii lui Michael Jackson vorbesc despre viaţa alături de „regele muzicii pop“: „Nu şi-a dorit niciodată să ne spună cine este cu adevărat“

Copiii lui Michael Jackson vorbesc despre viaţa alături de „regele muzicii pop“: „Nu şi-a dorit niciodată să ne spună cine este cu adevărat“

Copiii lui Michael Jackson, Prince Michael II, Paris şi Prince Michael, vorbesc despre tatăl lor într-un nou documentar FOTO AFP

Cei trei copii ai regretatului Michael Jackson – Prince Michael, Paris şi Prince Michael II – vorbesc deschis, într-un nou film documentar, despre repercusiunile devastatoare ale morţii subite a tatălui lor şi despre lupta de a face faţă vieţii fără el, după cum informează publicaţia „The Daily Mail“.

Ştiri pe aceeaşi temă

În documentarul „Remembering Michael Jackson“ cei trei copii ai megastarului vorbesc cu candoare despre momentele petrecute alături de tatăl lor şi mărturisesc că le-a fost „extrem de dificil să umple golul“ lăsat de moartea artistului, decedat într-o reşedinţă închiriată din Los Angeles, în iunie 2009.
 
Filmul urmăreşte povestea celor trei tineri, care vorbesc deschis despre viaţa de după moartea lui Michael şi care împărtăşesc o serie de poveşti, nespuse până acum, despre viaţa alături de starul pop. 
 
O moştenire veşnică
 
Filmarea în care Paris Jackson vorbeşte despre tatăl ei a fost făcută cu doar câteva săptămâni înainte ca aceasta să încerce să se sinucidă, în reşedinţa familiei Jackson. Vorbind cu nostalgie despre tatăl ei, tânăra a dezvăluit că artistul a murit înainte de a îndeplini o promisiune pe care i-o făcuse. 
 
„Mi-a promis că mă va învăţa să execut dansul «Moonwalk», însă nu a mai apucat să o facă. Sper că moştenirea lui va trăi pentru totdeauna. Nu îl voi uita niciodată. A fost extraordinar“, a declarat Paris Jackson. 
 
De asemenea, tânăra a vorbit şi despre perioada petrecută la ferma Neverland: „Nu cunoşteam foarte mulţi copii de vârsta noastră. Nu părăseam prea des ferma“.
 
Celebra fermă Neverland, unde copiii „regelui pop“ şi-au petrecut primii ani din viaţă FOTO Daily Mail
 
Copiii „regelui pop“ nu ştiau cine este cu adevărat
 
Chiar dacă părăseau destul de rar celebra fermă Neverland, care a fost vândută în 2005, mezinul familiei, Blanket, spune că are amintiri plăcute legate de perioada petrecută pe întinsul Californiei: „Practic, am avut un fel de grădină zoologică. El a avut girafe, lei. A avut aligatori şi şerpi. Probabil aţi auzit de ea, a avut chiar şi un cimpanzeu, numit Bubbles“.
 
Abia la vârsta de şase ani am aflat că numele lui era Michael Jackson  - pentru mine, el era întotdeauna «tata» şi asta era tot
 
Prince Michael
 
Într-una din revelaţiile filmului, Prince Michael, în vârstă de 16 ani, susţine că regele pop i-a spus că se numeşte Michael Jackson abia când avea 6 ani: „Nu şi-a dorit niciodată să ne spună cine este cu adevărat ca persoană publică. Abia la vârsta de şase ani am aflat că numele lui era Michael Jackson  - pentru mine, el era întotdeauna «tata» şi asta era tot“, a spus Prince Michael. 
 
Michael Jackson a fost întodeauna extrem de protectiv cu privire la cei trei copii FOTO Daily Mail
 
Blanket, următorul Michael Jackson
 
Toţi cei trei copii ai megastarului doresc să lucreze în industria divertismentului, iar Paris, aflată în prezent într-o clinică din Utah după tentativa de sinucidere, speră să devină actriţă. Deşi bunicul ei, Joe Jackson, spune că Paris este talentată, „dar actoria e o meserie mult mai grea decât crede ea“, el consideră că Blanket este acela care are potenţialul de a călca pe urmele celebrului său tată.
 
Lumea spune că nu va mai exista un alt Michael Jackson, dar eu spun că există deja unul
 
Joe Jackson
 
„Lumea spune că nu va mai exista un alt Michael Jackson, dar eu spun că există deja unul. Însă el trebuie să fie antrenat. Acest copil este imaginea vie a lui Michael când era copil“, a declarat Joe Jackson.
 
Katherine Jackson, mama cântăreţului FOTO Daily Mail
 
Mama cântăreţului nu şi-a găsit liniştea
 
Katherine Jackson, mama cântăreţului, a finanţat noul film documentar prin intermediul unei platforme de crowdfunding - fundanything.com. Fără să dea nume, Paris Jackson a făcut pentru acest documentar următoarea declaraţie: „Sunt mulţi oameni răi acolo, rămaşi în libertate“.
 
Sunt mulţi oameni răi acolo, rămaşi în libertate
 
Katherine Jackson
 
Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei „intoxicaţii grave“ cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, în perioada în care artistul american se afla la Los Angeles şi efectua repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, intitulat „This Is It Tour“, care ar fi trebuit să debuteze în iulie 2009 în Londra.
 
Michael Jackson a fost numit „Regele muzicii pop“ FOTO AFP
 
Găsit vinovat de omucidere involuntară, Conrad Murray, medicul „regelui muzicii pop“, a fost condamnat în noiembrie 2011 şi a fost încarcerat la Men's Central Jail din Los Angeles. Medicul american, în vârstă de 60 de ani, a fost eliberat la sfârşitul lunii octombrie, după doar doi ani din cei patru ani de închisoare la care a fost condamnat. Pedeapsa i-a fost redusă pentru „bună purtare“, iar eliberarea sa este justificată prin dorinţa autorităţilor americane de a reduce numărul de deţinuţi din închisorile californiene, care au devenit extrem de aglomerate.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: