Concidenţa bizară dintre moartea prinţului Philip şi nunta lui Charles. Familia Regală nu a pomenit nimic despre acest lucru

Concidenţa bizară dintre moartea
prinţului Philip şi nunta lui Charles. Familia Regală nu a pomenit nimic despre acest lucru

Regina Elisabeta şi prinţul Philip

Coincidenţă bizară legată de moartea prinţului Philip. Familia Regală nu a pomenit nimic despre acest lucru, deşi ziua de 9 aprilie ar fi trebuit să reprezinte motiv de sărbătoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prinţul Philip a murit într-o zi semnificativă pentru familia regală, ziua celei de-a 16-a aniversări a nunţii fiului său cel mare cu Camilla, ducesa de Cornwall.

Prinţul de Wales şi Camilla Parker Bowles s-au căsătorit pe 9 aprilie 2005, la Castelul Windsor. Pentru că amândoi erau divorţaţi, au avut o ceremonie civilă urmată de o binecuvântare la Castelul Windsor, care aţinut locul unei slujbe bisericeşti, scrie People.com

Deşi Regina Elisabeta şi Prinţul Filip nu au participat la ceremonia civilă, amândoi au fost prezenţi la slujba religioasă ce a avut loc la Capela Sf. Gheorghe.

Prinţul Charles (72 de ani) şi Camilla (73 de ani) nu au postat nimic pe reţelele sociale despre aniversare. În schimb, s-au alăturat conturilor oficiale ale Familiei Regale împărtăşind vestea morţii prinţului Philip cu un portret alb-negru.

Prinţul Charles şi Camilla au vizitat recent Grecia, ţara în care s-a născut prinţul Philip, pentru a sărbători bicentenarul independenţei Greciei. Într-un discurs din timpul vizitei, prinţul Charles a remarcat că Grecia este „ţara bunicului” său şi locul în care a avut loc „naşterea tatălui“ său, în urmă cu aproape o sută de ani. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările