Comediantul Louis CK este acuzat de cinci femei de hărţuire sexuală

Comediantul Louis CK este acuzat de cinci femei de hărţuire sexuală

Louis C.K. este unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi, cu două nominalizări la Globurile de Aur şi recompensat cu Emmy FOTO Guliver/Getty Images

Premiera filmului comediantului american Louis C.K. (50 de ani) a fost anulată după ce, cu doar câteva ore înainte, a fost acuzat de hărţuire sexuală de mai multe femei, o parte dintre ele povestind că starul s-a masturbat în faţa lor, relatează „The New York Times“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Distribuitorul filmului „I Love You, Daddy“ a luat decizia de a anula premiera după ce au apărut informaţii că „The New York Times“ urmează să publice un amplu articol în care mai multe femei îl acuză pe Louis C.K. de hărţuire sexuală. 
 
La scurt timp, ziarul american a publicat articolul în care patru comediante - Dana Min Goodman, Julia Wolov, Rebecca Corry şi Abby Schanchner - povestesc cum comediantul s-a masturbat în faţa lor, în timp ce o altă femeie, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, susţine că actorul i-a cerut permisiunea de a face acest lucru. 
 
Goodman şi Wolov au mărturisit că Louis C.K. s-a dezbrăcat  şi s-a masturbat în faţa lor, după ce acesta le-a chemat în camera sa de hotel în timpul unui festival de artă a comediei în 2002.
 
Rebecca Corry a relatat pentru gazeta americană că incidentul cu Louis C.K. a avut loc în 2005, când acesta din urmă era invitat special într-o emisiune pe care ea o modera. Atunci, potrivit lui Corry, comediantul ar fi întrebat-o dacă îi permite să vină în vestiarul ei şi să se masturbeze în faţa acesteia. Corry a adăugat că l-a mustrat şi i-a atras atenţia că acasă îl aşteaptă o fiică şi o soţie gravidă.
 
Abby Scaunchner a descris cum, în 2003, l-a sunat pe comediant pentru a-l invita la un spectacol, însă şi-a dat seama că în timp ce erau pe fir bărbatul se masturba. „Mi-a fost foarte ruşine“, a declarat Scaunchner pentru „The New York Times“.
 
A cincea femeie, care nu a dorit să-i fie dezvăluită identitatea, a povestit că la sfârşitul anilor '90, în timp ce lucra la „The Chris Rock Show“, show produs de Louis C.K., acesta i-ar fi cerut de mai multe ori să-l privească în timp ce se masturba. Femeia a mărturisit că s-a supus cererilor bărbatului deşi ştia că nu e în regulă. „A profitat de puterea şi statutul pe care le avea“, a precizat victima. 
 
În articolul „NY Times“, reprezentantul lui C.K. a transmis că actorul nu va răspunde niciunei întrebări venite din partea publicaţiei, însă pentru Reuters a precizat că va fi transmis un comunicat în următoarele zile, potrivit News.ro. 
 
În luna septembrie, când a fost intervievat de „NY Times“ cu privire la noul său film, Louis C.K. a respins poveşti despre un posibil comportament indecent, catalogându-le drept zvonuri.
 
În urma acuzelor, premiera noului film al lui Louis C.K. a fost anulată, precum şi apariţia comediantului în show-ul lui Stephen Colbert. De asemenea, reprezentanţii HBO au anunţat că toate show-urile comediantului de pe platforma online vor fi eliminate şi că actorul nu va mai participa la un special caritabil, „Night of Too Many Stars“, ce urmează a fi filmat în această lună. 
 
Louis C.K. este creatorul şi protagonistul serialului „Louie“, difuzat de FX, şi unul dintre cei mai apreciaţi actori de stand-up comedy, cu două nominalizări la Globurile de Aur şi premiat cu Emmy. 
 
Divorţat şi tată a doi copii, Louis C.K. se alătură unei liste tot mai mari cu nume de top de la Hollywood care sunt acuzate de hărţuire sexuală, abuzuri sexuale şi comportamente deviant, printre care Harvey Weinstein, Kevin Spacey, James Toback, Brett Ratner, Steven Seagal, Robert Knepper şi Ed Westwick
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările