Cine a tras lozul câştigător dintre toţi nepoţii reginei Elisabeta. Pe cine adoră suverana în vârstă de 95 de ani

Cine a tras lozul câştigător dintre toţi nepoţii reginei
Elisabeta. Pe cine adoră suverana în vârstă de 95 de ani

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Foto: Profimedia

Este nepoata preferată a reginei Elisabeta. Suverana în vârstă de 95 de ani o adoră! Contrar aşteptărilor, nu William sau Harry sunt nepoţii preferaţi ai Maiestăţii Sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elisabeta o adoră pe fiica prinţului Edward şi a prinţesei Sofia, contesa de Wessex, potrivit unui expert regal. Lady Louise Windsor îi aminteşte reginei de ea însăşi în tinereţe şi împărtăşesc aceeaşi dragoste pentru cai.

Autorul regal Phil Dampier a povestit Fabulous: ”Lady Louise este preferata reginei şi întrevăd un rol esenţial al ei în familia regală, pe viitor. Maiestatea Sa se vede des cu Edward, Sophie şi copiii lor la Castelul Windsor, mai ales că ei locuiesc aproape, la Bagshot Park.

Regina este foarte apropiată de prinţesa Sophie şi între ele s-a creat o legătură emoţionantă, mai ales că a avut o naştere cu probleme, în care era să-şi piardă viaţa, iar Louise a rămas cu o problemă la ochi. Însă a crescut şi este o tânără superbă, talentată şi inteligentă, iar regina o adoră”, explică Phil Dampier, expert regal. Vezi fotografiile cu superba nepoată Louise!

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările