Cine a fost Jim Hutton, bărbatul pe care Freddie Mercury îl numea „soţul“ său

Cine a fost Jim Hutton, bărbatul pe care Freddie Mercury îl numea „soţul“ său

Jim Hutton şi Freddie Mercury

Deşi a avut o viaţă sentimentală tumultuoasă, iar marea sa dragoste a fost o femeie, Freddie Mercury şi-a găsit liniştea şi împlinirea în ultima sa relaţie de iubire. Artistul a petrecut ultimii ani din viaţă alături de Jim Hutton, un bărbat pe care îl numea adeseori „soţul“ său. Dar cum a ajuns un frizer din Londra partenerul unuia dintre cele mai mari staruri ale lumii?

Ştiri pe aceeaşi temă


Relaţia dintre Freddie Mercury şi Jim Hutton a fost foarte puţin prezentată în filmul biografic „Bohemian Rhapsody“, din 2018. Cei doi au petrecut împreună ultimii ani din viaţa solistului trupei Queen. Hutton a stat alături de Mercury până în ultima clipă. Solistul rock a murit în noiembrie 1991, răpus de SIDA.

Prima întâlnire a lui Hutton cu Freddie Mercury a fost de prost augur, cel puţin. Cu toate acestea, în ciuda multor greutăţi şi a finalului tragic, această relaţie a fost, pentru ambii bărbaţi, cea mai importantă din viaţa lor.

Citeşte aici povestea celor doi, ce s-a întâmplat după ce Freddie Mercury a fost diagnosticat pozitiv cu virusul HIV şi vezi o galerie foto cu cei doi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările