Charles şi Camilla complotau să o facă pe Lady Di să pară o „isterică nebună“. Planul diabolic pus la punct de amantă

Charles şi Camilla complotau să o facă pe Lady Di să pară o „isterică nebună“. Planul diabolic pus la punct de amantă

Planul Camillei pentru a se face plăcută public.

Toată lumea ştie de episoadele haotice din timpul căsătoriei Prinţului Charles cu Prinţesa Diana, dar şi de iubirea profundă a prinţului pentru Camilla, pasiune care a dus la ruperea căsătoriei cu mama copiilor săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Puţini ştiu despre luptele pentru imagine care s-au purtat după divorţ şi cum plănuia Camilla să se facă plăcută publicului.
 
După ce căsătoria s-a încheiat, Lady Di s-a folosit de ficare armă din arsenalul ei pentru a o înfunda pe amanta lui Charles, o femeie casnică din Wiltshire, dar care făcea parte din clasa superioară a societăţii. A apelat la  toate contactele din media pentru a-i strica imaginea, ba chiar a apărut la TV cu ochii înlăcrimaţi pentru a-l acuza pe Charles de adulter şi pe Camilla Parker de amantlâc.
 
Cum a reacţionat Camilla în faţa acestui obstacol? A plecat capul, având grijă să nu mai apară în public. Cu toate că aparent s-a retras, pregătea un plan pentru a o contraataca pe rivala sa. Prietenii ei era singurii care nu s-au îndoit o clipă de ura pe care Camilla o avea faţă de Diana.
 
S-au confruntat o singură dată, iar  întâlnirea a fost una explozivă. Mânia Dianei era pe departe la fel de mare ca cea a Camillei, însă cea din urmă reuşea în mod suprinzător să o ascundă.