Ce fiice sexy au „durii“ filmelor de acţiune, Jean Claude Van Damme şi Dolph Lundgren

Ce fiice sexy au „durii“ filmelor de acţiune, Jean Claude Van Damme şi Dolph Lundgren

Cei doi protagonişti ai blockbusterelor de acţiune sunt prieteni dincolo de platourile de filmare, aşa că nu a fost dificil ca cele două fete ale lor, Ida şi Bianca, să devină prietene şi chiar să lucreze împreună.

Ida Lundgren este, astăzi, un superb model cu trăsături nordice, care face furori atât în paginile revistelor dedicate femeilor, cât şi pe Instagram. Trupul ei sculptat şi talentul nativ de a poza au transformat-o într-o adevărată vedetă. Fiica actorului Dolph Lundgren cu Anette Qviberg are 24 de ani şi nu pare să dorească să îi calce pe urme tatălui său, deşi a apărut într-o producţie alături de acesta, însă este deja pasionată de box şi arte marţiale.

Nici fiica lui Van Damme nu este departe. De altfel, cele două sunt prietene şi au şi pozat împreună pentru coperta unei reviste. Bianca Brigitte Van Damme este ceva mai mare decât Ida, are 29 de ani şi este fiica actorului cu Gladys Portugues.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: