Casa regală britanică scoate la vânzare o replică a inelului de logodnă al Ducesei Meghan Markle. Cum arată şi cât va costa FOTO

Casa regală britanică scoate la vânzare o replică a inelului de logodnă al Ducesei Meghan Markle. Cum arată şi cât va costa FOTO

Inelul de logodnă a ducesei Meghan Markle a costat 140.000 de lire şi a fost făcut special pentru ea FOTO Guliver/Getty Images

Casa regală britanică va scoate la vânzare o replică a inelului de logodnă a soţiei Prinţului Harry, Meghan Markle (37 de ani), la un preţ foarte mic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magazinul Regal al Palatului Buckingham a scos la vânzare o nouă colecţie de bijuterii care include inelul de logodnă al Ducesei Meghan Markle, „Buckingham Palace Statement Ring“, scrie Daily Mail.  
 
Inelul este compus din trei cristale, încrustate pe o bandă ajustabilă din paladiu, astfel că oricine îl poate purta. În timp ce inelul de logodnă original a costat 140.000 de lire, fanii pot comanda online replica pentru 30 de lire (160 de lei). 
 
Cutia este albă şi inscripţionată în interior cu iniţialele H şi M. Cei care doresc un set complet pot achiziţiona atât pandantivul, cât şi cerceii, care completează modelul inelului. 
 
 

Frumosul inel de logodnă al Ducesei are o poveste specială. Vorbind despre momentul cererii în căsătorie, Prinţul Harry a povestit: 

„Inelul este din aur galben, pentru că este preferatul ei. Piatra principală este din Botswana, iar micile diamante sunt din colecţia de bijuterii a mamei mele, pentru că am dorit să mă asigur că ea ne este alături în această călătorie nebună pe care o începem împreună“, a dezvăluit Harry.

„Este superb. El s-a ocupat de design, ceea ce este incredibil“, a adăugat logodnica prinţului, oferindu-i acestuia şansa de a face o glumă: „Da, m-am asigurat că rămâne pe degetul ei!“. 

Întrebat ce impresie crede că ar fi avut prinţesa Diana despre logodna lui cu Meghan Markle, prinţul a replicat: „Cred că s-ar fi înţeles de minune, fără îndoială aşa ar fi fost. Cred că mama ar fi fost incredibil de fericită pentru mine, cred că ar fi ţopăit de bucurie. Da, sunt sigur că mama şi Meghan ar fi fost cele mai bune prietene. Ştiţi, sunt unele zile, cum e cea de azi, când îmi e dor de ea, mi-ar plăcea enorm să o am alături şi să-i împărtăşesc asemenea veşti, să ne bucurăm împreună. Dar sunt sigur că...“

„E alături de noi“, a intervenit logodnica lui. „Da, sunt sigur că e cu noi. Probabil ţopăie de bucurie într-un alt loc“, a încheiat Harry.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările