Cântăreaţa Anca Pop a murit după ce a plonjat cu maşina în Dunăre

Cântăreaţa Anca Pop a murit după ce a plonjat cu maşina în Dunăre

Anca Pop

Cântăreaţa Anca Pop a murit după ce a plonjat cu maşina în Dunăre. Solista, cunoscută pentru colaborarea cu Goran Bregovic, avea 34 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victima accidentului produs luni în judeţul Mehedinţi, când o maşină a căzut în Dunăre în zona localităţii Sviniţa, este cântăreaţa Anca Pop, potrivit Observator. Dispariţia artistei a fost anunţată de sora acesteia, iar poliţia a fost alertată imediat. 
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Poliţiei Judeţene Mehedinţi, tânăra ar fi derapat într-o zonă fără parapet, nu a reuşit să mai controleze volanul maşinii şi a plonjat în apă, nereuşind să se salveze.
 
Detaşamentul de Pompieri Orşova a intervenit pentru scoaterea autoturismului căzut în fluviul Dunărea, în zona viaductului, iar scafandrii au recuperat victima, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.
 
Potrivit poliţiştilor, la volanul autoturismului se afla o femeie de 34 de ani din Moldova Nouă (judeţul Caraş-Severin). Surse din poliţia de frontieră precizează că este vorba despre cântăreaţa Anca Pop, iar documentele găsite în maşină confirmă acest lucru.
 
Anca Pop, cunoscută sub numele de scenă Shamanca, a cântat cu muzicianul iugoslav Goran Bregović şi a scris două dintre piesele de pe albumul lui, „Champagne for Gypsies“. 

În vara anului trecut, ea şi-a lansat propriul album în Japonia, acolo unde locuia la momentul respectiv. Printre piesele sale se numără „Free Love“, „Super Cool“, „Ring Around“, „Loco Poco“ şi „Ederlezi“. 

Anca Pop s-a făcut remarcată şi prin vlogguri despre spiritualiate şi sexualitate, declarând şi că este bisexuală. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările