Cabral şi Andreea Ibacka şi-au botezat fetiţa. Prima imagine de la eveniment cu cei trei FOTO

Cabral şi Andreea Ibacka şi-au botezat fetiţa. Prima imagine de la eveniment cu cei trei FOTO

Cabral şi Andreea Ibacka FOTO Facebook

Prezentatorul TV Cabral Ibacka şi Andreea, soţia lui, au botezat-o sâmbătă, 25 mai, pe fetiţa lor. Actriţa Andreea Ibacka a postat o fotografie de la eveniment.

Cabral şi Andreea Ibacka au botezat-o pe fiica lor, Namiko, sâmbătă, 25 mai. Andreea a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea şi Cabral, alături de micuţa lor. 

În descrierea imaginii, actriţa a utilizat mai multe hashtaguri, printre care „familie“, „fericire“, „flori“, „viaţă de mămică“, „norocoasă“. 
 
Evenimentul a fost unul restrâns, iar în ceea ce priveşte vestimentaţia, cei doi au optat atât pentru ei, cât şi pentru Namiko, pentru ţinute albe, cu motive florale specifice portului tradiţional românesc. 
   
Tot în ţinute cu specific tradiţional românesc s-au prezentat la eveniment şi naşii micuţei Namiko, Răzvan şi Irina Fodor, alături de fetiţa lor, Diana. 
 
Cabral şi Andreea Ibacka, care au devenit părinţi pe 5 decembrie 2018, s-au căsătorit în 2011, după o relaţie de trei ani. Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii“ de la Pro TV mai are o fată dintr-o căsnicie anterioară cu Luana Ibacka, Inoke, în vârstă de 15 ani. 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#family #us #baby #babygirl #namiko #baptism #smile #happy #flowers #party #home #love #momlife #lucky @cabralibacka

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka) on

   
 
Irina Fodor, Diana Fodor, Cabral, Nemiko, Răzvan Fodor şi Andreea Ibacka FOTO Captură foto Instagram
   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: