Brigitte Bardot, la ”cuţite” cu fiul său. Nu l-a dorit niciodată şi l-a numit ”tumoră canceroasă” atunci când îl purta în pântece

Brigitte Bardot, la ”cuţite” cu fiul său. Nu l-a dorit
niciodată şi l-a numit ”tumoră canceroasă” atunci când îl purta în pântece

Brigitte Bardot. Foto: Profimedia

Pe când era însărcinată, actriţa se referea la copilul ei nenăscut ca la o “tumoră canceroasă” şi spunea oricui voia să o audă că ar fi “preferat să aduc pe lume un căţel şi nu un copil”.

Celebra Brigitte Bardot este o ferventă militantă a drepturilor câinilor fără stăpân, fiind implicată în nenumărate acţiuni caritabile care să-i sprijine pe aceştia.

Însă când vine vorba de instinctele materne, deja este altceva. Căci actriţa are o poveste foarte încâlcită cu singurul său fiu. Din păcate, relaţia dintre ei este distrusă complet, de ani de zile, fără speranţa vreunei împăcări.

Comportamentul lui Brigitte Bardot a fost impardonabil în ceea ce îl priveşte pe Nicolas, conceput cu cel de-al doilea ei soţ, Jacques Charrier. Disperată că-şi va strica silueta şi viaţa din cauza unui copil, Brigitte a recunoscut lucruri terifiante despre perioada în care a fost  gravidă.

Citeşte mai departe aici....

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările