Bradley Cooper, angajat la Burger King pentru o zi

Bradley Cooper, angajat la Burger King pentru o zi

Bradley Cooper „s-a angajat“ la Burger King pentru o zi FOTO Reuters

Pregătirile pentru rolul dintr-o viitoare comedie culinară l-au trimis pe Bradley Cooper într-un resturant Burger King, din Londra, unde actorul a servit clienţii şi şi-a însuşit arta pregătirii unui burger perfect, relatează mirror.co.uk.

Actorul din „Marea Mahmureală/ The Hangover“, şi-a petrecut ziua de 27 iulie întru-un restaurant Burger King, din piaţa Leicester, unde s-a antrenat pentru cel mai nou film al său, în care joacă rolul unui bucătar.

Starul, în vârstă de 39 de ani, a servit clienţii, care nu-şi puteau crede ochilor că o vedetă de talia lui Bradley Cooper nu numai că le aduce mâncarea, dar le-o şi prepară, a învăţat să facă burgeri ca la carte şi cartofi prăjiţi.

După ce actorul şi-a convins echipa de filmare că stăpâneşte arta culinară cu măiestria unui chef adevărat, Bradley Cooper a trecut din spatele casei de marcat, în faţa camerelor de filmat.

Potrivit unei surse, citate de publicaţia „The Sun“, Cooper s-a atrenat alături de bucătari autentici din echipa fast-food-ului Burger King. „Nu a fost nicio fanfară adusă acolo special pentru el. După felul în care vorbea cu oameni, nu ţi-ai fi dat niciodată seamă ca este un star de cinema“, a completat aceeaşi sursă.

Pregătirea actorului britanic pentru noua comedie culinară, numită provizoriu „Untitled John Wells Project“, a legat o nouă relaţie de prietenie între Bradley Cooper şi celebrul bucătar Gordon Ramsey. Cei doi au luat masa împreună, de mai multe ori, în restaurantele de lux deţinute de prezentatorul show-ului culinar „Hell’s Kitchen - Iadul Bucătarilor“, variantele din Marea Britanie şi SUA.

Potrivit site-ului digitalspy.com, comedia culinară, cu Bradley Cooper în rolul principal, a primit, până în momentul de faţă, trei nume diferite, însă producătorii nu au fost mulţumiţi de niciuna dintre aceste variante. Compania The Weinstein a hotărât ca, până la o decizie finală asupra numelui, filmul să fie cunoscut sub denumirea de „Untitled John Wells Project“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: