Bianca Brad se chinuie încă să îşi recupereze banii, după incidentul de la mall: „E o sumă mare, cu mai multe zerouri”

Bianca Brad se chinuie încă să îşi recupereze banii, după incidentul de la mall: „E o sumă mare, cu mai multe zerouri”

Foto Captură Video Prima TV

În urmă cu două săptămâni, Bianca Brad anunţa, cu tristeţe, că a fost păgubită de o sumă mare de bani, într-un mall din Capitală. A scos bani din bancomat, a uitat să ridice suma, aceasta fiind subtilizată, rapid, de o tânără care se afla în spatele Biancăi. Actriţa a povestit pentru Click! care e situaţia actuală, după ce a fost la poliţie şi la bancă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aţi reuşit să recuperaţi suma de bani după incidentul de la mall?
 
Bianca Brad: Încă nu s-a rezolvat, dar am fost chiar zilele trecute şi la Poliţie, şi la compania de pază, şi urmează, trebuie urmat un protocol, din cauza asta. 
 
Fata care a luat banii de la bancomat nu a venit să îi returneze.
 
Nu, nu, nu i-a adus înapoi. Acum ori nu a ajuns la ea mesajul ori a ajuns, dar îi e teamă să se ducă, ori a ajuns, dar nu îi pasă! Nu mai contează! Nu a făcut-o! Putea să o facă din start, putea să mă strige atunci, s-a văzut pe cameră că a luat banii şi s-a uitat după mine. Putea ori să o facă atunci ori să se răzgândească şi să îi dea, să îi înapoieze la bancă, care era lângă bancomat, ori să revină mai târziu, să îi pună într-un plic…
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările