Aniversare tristă pentru Charlene de Monaco! Prinţesa care împlineşte 44 de ani nu va fi lângă familie nici de ziua sa

Aniversare tristă pentru Charlene de Monaco! Prinţesa
care împlineşte 44 de ani nu va fi lângă familie nici de ziua sa

Prinţesa Charlene şi Albert de Monaco. Foto: Profimedia

Familia princiară de Monaco a traversat unul dintre cei mai grei ani pe care i-a trăit vreodată, iar ziua de 25 ianuarie este una specială, căci Prinţesa Charlene de Monaco împlineşte vârsta de 44 de ani.

Din păcate, starea soţiei Prinţului Albert este departe de-a fi clarificată, iar ziua sa o prinde pe Charlene departe de copiii ei. Deja o obişnuinţă, întrucât prinţesa a lipsit cam la toate evenimentele importante pentru familia sa.

Cât de gravă este starea acesteia şi ce ascunde palatul monegasc? Când va reveni Charlene în viaţa publică şi, cel mai important, când se va reuni cu gemenii Jacques şi Gabriella? Sunt întrebări la care nimeni n-are un răspuns clar, nici măcar Prinţul Albert de Monaco, care încearcă să minimalizeze cumva situaţia, dezvăluind că soţia lui este tratată pentru epuizare fizică şi mentală, în urma afecţiunii la sinusuri care a ţinut-o timp de zece luni în Africa de Sud.

Citeşte mai departe aici...

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările