Andreea Marin, despre Violeta Marin şi Radu Ştefan Bănică: „Se iubesc tare mult şi se sprijină reciproc”

Andreea Marin, despre Violeta Marin şi Radu Ştefan Bănică: „Se iubesc tare mult şi se sprijină reciproc”

Într-un interviu acordat celor de la Click!, Andreea Marin a vorbit despre relaţia pe care o are cu fiul lui Ştefan Bănică Junior, Radu Ştefan, precum şi noua sa emisiune de la TVR2.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebată despre fotografia în care apare la Gala UCIN (sus), alături de Violeta Marin, fiica sa şi a lui Ştefan Bănică Junior, şi Radu Ştefan Bănică, fiul cântăreţului, noua gazdă a emisiunii „Nu există nu se poate” de pe TVR2, a spus că acesta a fost un moment de „normalitate.”

„Fireşte că am fost mândră să îi am alături pe amândoi. I-am invitat pentru că iubesc teatrul şi filmul amândoi, iar Ştefan este proaspăt student la actorie.” a spus Andreea, susţinând şi că cei doi copii „se iubesc tare mult şi se sprijină reciproc”, având „o legătură foarte strânsă”.

De asemenea, Andreea Marin a confirmat faptul că a păstrat legătura cu Radu Ştefan Bănică, spunând că „e parte din sufletul meu şi din viaţa mea de când era un copil”.

În interviu, Andreea mai vorbeşte şi de fiica sa şi felul în care învaţă în această perioadă: „Violeta nu prea are nevoie de ajutor la lecţii şi asta mă bucură, şcoala a evoluat foarte mult şi e şi greu ca părinte să ţii pasul cu vremurile. Dar sunt lângă ea pentru orice sprijin de care are nevoie, Violeta e sufletul meu. Învaţă hibrid acum, însă vremurile sunt incerte, din păcate.”

Vedeta a vorbit şi despre faptul că ar avea răbdare să o ia de la capăt cu un bebeluş, aceasta fiind „cea mai frumoasă perioadă din viaţa unei mame” şi că se simte „iubită şi preţuită” de către Adrian Brâncoveanu, omul cu care se află acum într-o relaţie.

Interviul complet poate fi citit pe click.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările