Alungirea penisului - cadou de Craciun

Un consilier financiar din MUnchen vrea sa-i faca prietenei sale un cadou original de Craciun - un penis mai lung. El va folosi in acest scop un sistem de centuri pentru marirea organului genital,


Un consilier financiar din MUnchen vrea sa-i faca prietenei sale un cadou original de Craciun - un penis mai lung. El va folosi in acest scop un sistem de centuri pentru marirea organului genital, testat deja pe 24 de pacienti de la un spitalul din Frankfurt pe Main. Penisul sau masoara 13,5 centimetri, cu mult sub media germana, 14,7 cm. El declara ca prietena sa nu s-a plans pana acum, dar este timpul sa nu o mai frustreze cu o astfel de situatie. Un profesor de la clinica de urologie din Frankfurt spunea ca, in cazul celor 24 de subiecti testati, penisul a crescut cu pana la 4,9 centimetri. Centura costa 199 de euro si are rolul de a dilata penisul in lungime si grosime. Markus afirma ca doreste sa o ,surprinda" pe prietena sa chiar in noaptea sfanta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: