Alexandra Stan, dezvăluiri despre fostul soţ. De ce a încercat să se sinucidă VIDEO

Alexandra Stan, dezvăluiri despre fostul soţ. De ce a încercat să se sinucidă VIDEO

Foto captura video Youtube

Alexandra Stan a a fost invitată în podcast-ul găzduit de Mihai Morar unde a vorbit şi despre subiecte mai delicate pe care a mărturisit că nu le-a mai făcut publice până acum.

Ştiri pe aceeaşi temă

Artista a vorbit despre relaţiile sale amoroase pe care le-a catalogat ca fiind "toxice", de cele mai multe ori. Una dintre acestea s-a încheiat chiar şi cu o violenţă domestică, după ce iubitul care îi era şi impresar la vremea aceea, a agresat-o fizic.

Alexandra Stan a dezvăluit că în timpul relaţiei cu Marcel Stan s-a gândit să se sinucidă şi chiar a încercat de două ori să pună în practică acest gând, artista confrutându-se cu depresia. Tatăl său a fost cel care şi-a dat seama rapid de ce face artista şi a sfătuit-o să verse, după ce luase mai multe pastile.

„Nu găseam niciun motiv să trăiesc. Mă gândeam să-mi iau viaţa şi chiar am încercat de două ori când eram cu Marcel. E clar că astea nu-s gânduri din lumină, de la Dumnezeu, bune. Eram în Elveţia, printre munţi, la un concert, şi luasem pastile. A venit taică-miu să-mi zică să beau multă apă să vomit. El era tour managerul meu atunci şi avea cartela de la cameră.”, a spus Alexandra Stan. 

Citeşte aici mai multe detalii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările