Alex Velea lămureşte scandalul cu Măruţă: „M-a jignit prea rău şi a jignit-o pe nevastă-mea”. Ce decizie a luat solistul

Alex Velea lămureşte scandalul cu Măruţă: „M-a jignit prea rău şi a jignit-o pe nevastă-mea”. Ce decizie a luat solistul

Alex Velea nu este dispus să accepte scuzele lui Cătălin Măruţă. Foto: PRO TV

Alex Velea nu mai vrea să audă de Cătălin Măruţă după ce a jignit-o în emisiunea lui pe Antonia. Cântăreţul a explicat de ce nu mai vrea să aibă de-a face cu acesta.

Alex Velea (37 ani) şi Cătălin Măruţă (43 ani) nu se mai află în relaţii bune de când prezentatorul tv s-a luat de mama copiilor săi, Antonia. Cântăreţul a simţit să-şi spună punctul de vedere legat de acest aspect. 
 
"Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în faţă. Nu e genul meu să împroşc cu noroi în stânga şi în dreapta. Cu Măruţă de asta m-am şi certat, că tocmai pe ei îi invita şi le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, şi a jignit-o pe nevastă-mea. Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aş fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârşit să spună că suntem bărbaţi", a declarat Alex Velea, la emisiunea Xtra Night Show, de la AntenaStars.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările