Brad Pitt are o nouă iubită cu 29 de ani mai tânără decât el: îşi petrec vacanţa în locul în care a făcut nunta cu Jolie

Brad Pitt are o nouă iubită cu 29 de ani mai tânără decât el: îşi petrec vacanţa în locul în care a făcut nunta cu Jolie

Brad Pitt are o nouă iubită. Actorul a dat uitării trecutul

În ultimele 24 de ore presa mondială a explodat, publicând detalii şi fotografii despre noua idilă a lui Brad Pitt, atunci când toată lumea îl suspecta că se va împăca cu Jennifer Aniston după 15 ani de la separare. Dar iată că norocoasa este un model de origine germană, Nicole Poturalski, cu care acesta a plecat în vacanţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Speculaţiile legate de viaţa amoroasă a actorului au vizat-o chiar pe bisexuala Alia Shawkat, care a fost văzută destul de des, în pandemie, vizitând vila actorului din Los Angeles. Cum nu toate zvonurile se adeveresc, iată că noile fotografii cu cei doi, surprinşi pe un aeroport din Franţa, în drumul lor spre Miraval, dezvăluie secretul lor. Şi probabil aceste fotografii o vor supăra tare pe Angelina, căci domeniul Miraval, pe care se află şi celebrul castel în care cei doi s-au căsătorit în 2014, este mărul discordiei în procesul de divorţ.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările