Actriţa Lena Headey, din Game of Thrones, mărturiseşte că şi ea a fost hărţuită sexual de Harvey Weinstein

Actriţa Lena Headey, din Game of Thrones, mărturiseşte că şi ea a fost hărţuită sexual de Harvey Weinstein

Lena Headey o interpreteaz[ pe Cersei Lannister în Game of Thrones FOTO Getty Images

Lena Headey (44 de ani), actriţa care o interpretează pe Cersei Lannister în serialul „Game of Thrones“, a dezvăluit că se numără printre victimele lui Harvey Weinstein. Vedeta a împărtăşit pe Twitter că producătorul i-a făcut avansuri sexuale nedorite în două ocazii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit actriţei, primul incident s-a întâmplat în 2005, în cadrul Festivalului de Film de la Veneţia, la premiera filmului „Fraţii Grimm“, la care Weinstein era producător executiv, atată Time.
 
„La un moment dat, Harvey mi-a cerut să ne plimbăm pe malul apei. Am mers, s-a oprit şi a făcut un comentariu sugestiv, un gest. Am răs, eram efectiv şocată. Îmi amintesc că m-am gândit că trebuie să fie o glumă. I-am spus ceva de genul: „Pe bune, prietene?!? Ar fi ca şi cum l-aş săruta pe tata. Hai să luam ceva de băut, să ne întoarcem la ceilalţi. Nu mai jucasem niciodată într-un film de la Miramax“, a povestit Lena pe Twitter.
 
 
 
În aceeaşi postare, Headey a menţionat şi faptul că a fost permanent ţinta hărţuirilor regizorului Terry Gilliam. 
 

FOTO Getty Images
 
Lena Headey, povesteşte apoi că, a doua oară, la o distanţă de câţiva ani, a mers în Los Angeles pentru a discuta cu Weinstein despre un potenţial film. După ce au luat micul dejun la hotelul producătorului, acesta a chemat-o la el în cameră, sub pretextul că vrea să îi dea scenariul: 
 
„Am mers către lift şi am intrat în alertă. I-am spus atunci că nu sunt interesată de nimic altceva decât de o colaborare pe plan profesional şi i-am zis: să nu crezi că merg cu tine sus pentru orice alt motiv, nu o să se întâmple nimic între noi“.
 
Actriţa povesteşte că producătorul a devenit apoi „tăcut” şi „furios”, iar când cartela cu care deschidea camera de hotel nu a funcţionat, s-a enervat şi mai tare: „M-a prins de braţ cu putere şi m-a dus înapoi la lift, apoi prin hotel, până în parcare, mi-a plătit taxiul şi mi-a şoptit la ureche să nu cumva să spun cuiva despre ce a vrut să facă“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: