În vizită la Survivor România. Totul despre uzina secretă din Dominicană. Ce nu s-a văzut la televizor FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Captură Video
FOTO: Captură Video

E pe bune concursul? Chiar sunt izolaţi concurenţii? Cât de decalate sunt filmările? Sunt cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit atunci când am revenit din paradisul izolat, unde timp de 6 luni s-a strigat: „Motor, acţiune!” pentru Survivor România. Click! a asistat, live, la filmările unui joc de comunicare, în Republica Dominicană, iar toate secretele notate acolo le dezvăluim acum, după marea finală, câştigată de Zannidache.

Logistica, echipa care nu se vede la TV, fabrica Survivor

Am ajuns în uzina Survivor joi, 13 mai, iar filmările de atunci s-au difuzat pe post duminică, 16 mai. Decalajul înregistarare-difuzare este mic, aşadar. Am asistat la un joc de comunicare de la care a lipsit Sorin Puşcaşu, Războinicul urmând să fie eliminat în ediţia difuzată pe 15 mai, în urma unui consiliu de urgenţă. Anvergura filmărilor, perfecţionismul, concentrarea şi agitaţia de pe platourile de filmare sunt greu de redact în scris.

Echipa care munceşte pe insulă este mixtă, formată din români, turci şi localnici, aproximativ 25 de persoane. Producătorii, cameramanii, regizorii stau în corturi, la buza junglei, având în faţă o linie fină a plajei şi imensitatea Mării Caraibilor.

Am văzut regizori de platou cocoţaţi în foişoare, precum salvamarii. Există o bucătărie improvizată, undeva „în spate”, tot într-un cort, unde echipa de producţie consumă sandvişuri, fructe, sucuri, departe de concurenţi. Rar, că nu au pauze dese. Tot acolo este şi un loc de fumat. Singurul. Scrumiera era o oală mare, pe jumătate plină cu apă. Nimeni nu-şi aprinde ţigara în altă parte. Nu există abateri de la reguli şi nici „hai că merge şi aşa”. Noi am fost aşteptaţi cu apă, obligatoriu îmbuteliată, sucuri, chipsuri, pepene roşu, ananas şi spray-uri împotriva ţânţarilor. De acestea din urmă ne-am bucurat cel mai mult. Şi de ananas, recunosc. Uzina de pe insulă înseamnă zeci de metri de cabluri, camere mobile, camere fixe, fotografi care aleargă după concurenţi, drone şi operatori „pe fază”. La finalul zilei de filmare totul se strânge, se împachetează în cutii imense şi se urcă în bărci. A doua zi, acelaşi scenariu.

Citeşte mai mult pe Click.ro

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite