Un licean din Braşov - noul preşedinte al Consiliului Elevilor

Un licean din Braşov - noul preşedinte al Consiliului Elevilor

Adunarea generală a elevilor. Foto stânga: Vlad Ştefan. Sursa: Facebook Horia Oniţa

Horia Oniţa a predat mandatul de preşedinte al Consiliului Naţional al Elevilor. Acesta a fost înlocuit de Vlad Ştefan, elev al Colegiului Naţional „Andrei Şaguna” din Braşov.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horia Oniţa a predat pe 30 iulie funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al Elevilor, după ce la cea de-a XX-a Adunare generală a elevilor, care a avut loc în perioada 27-29 iulie, funcţia i-a revenit pri vot lui Vlad Ştefan, de la Colegiul „Andrei Şaguna”, din Braşov.
 
„A fost un mandat pe care l-am început cu dorinţa de a transforma filosofia mişcării de reprezentare a elevilor într-una puternică, practică, care îşi asumă necesitatea de a-şi asuma, în pofida oricăror consecinţe, semnalarea şi contracararea abuzurilor din sistem, cât şi responsabilitatea de a se poziţiona public pe teme de importanţă majoră care tind să nu fie abordate tocmai din cauza impactului pe care îl au şi a dificultăţii unei reforme veritabile care să elimine lacunele imense din sistemul de învăţământ preuniversitar”, a scris fostul reşedinte al elevilor, Horia Oniţa, pe pagina sa de Facebook
 
Potrivit lui Horia Oniţa, la alegeri au participat 36 de preşedinţi judeţeni ai elevilor.
 
Pentru ce militează noul preşedinte
   
Vlad Ştefan a postat şi el pe Facebook mesajul său pentru cei pe care îi reprezintă.
 
„Ca preşedinte ales voi milita pentru respectarea legislaţiei în vigoare, alocarea corectă a finanţării pentru educaţie şi, nu în ultimul rand, pe parteneriatul dintre profesor-elev, ca element structural de care depinde schimbarea educaţiei româneşti. Alături de Sindicatele din Educaţie, Asociaţiile de Părinţi şi Organizaţiile Studenteşti, am certitudinea că voi reuşi să îmi ating obiectivele strategice, pe care mi le-am asumat”, a scris acesta, la rândul său.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările