Ministrul Educaţiei anunţă că va „tăia hărtiile” care îngreunează munca profesorilor

Ministrul Educaţiei anunţă că va „tăia hărtiile” care îngreunează munca profesorilor

Monica Anisie anunţă măsuri de debirocratizare a muncii cadrelor didactice, foto Facebook

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a anunţat vineri că a semnat un ordin privind debirocratizarea muncii cadrelor didactice.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Vă informez că am semnat ordinul prin care vreau ca munca dumneavoastră să fie eficientă şi centrată pe elev! O comisie alcătuită din persoane din toate mediile educaţionale va "tăia hârtiile" care vă îngreunează munca!", a scris ea pe Facebook.
 
Ea sfătuieşte cadrele didactice să îi semnaleze problemele care consideră că le îngreunează munca.
 
"Sunt alături de dumneavoastră, vă respect pentru tot ceea ce faceţi şi vă rog să îmi transmiteţi, pe adresa de email monica.anisie@edu.gov.ro, toate problemele care consideraţi că vă îngreunează munca! Începutul semestrului al II-lea este termenul limită pentru finalizarea consultării publice!Începutul semestrului al II-lea este termenul limită pentru finalizarea consultării publice! Anul şcolar viitor (2020-2021) va fi altfel şi datorită implicării dumneavoastră!", afirmă Anisie.
 
Anunţul Monicăi Anisie vine după ce a anunţă la audierile din comisiile parlamentare de specialitate că una dintre priorităţile mandatului său va fi reducerea numărului mare de hârtii care „împovărează” cadrele didactice. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: