Mesajul ministrului Educaţiei pentru elevi, pe fond sonor de picamere: „A venit şi ziua în care clopoţelul a încetat să mai sune”

Mesajul ministrului Educaţiei pentru elevi, pe fond sonor de picamere: „A venit şi ziua în care clopoţelul a încetat să mai sune”

Ecaterina Andronescu, a postat, luni, un mesaj video pe pagina de Facebook a Ministerului Educaţiei Naţionale, în care le urează vacanţă plăcută, cu relaxare activă, tuturor elevilor. Mesajul ministrului este înregistrat în zgomote de picamăre astfel că cu greu se desluşeşte ceea ce vrea să le transmită copiilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

„A venit ziua în care pentru cei mai mulţi dintre elevi şi cele mai multe dintre şcoli clopoţelul a încetat să mai sune”, a spus Andronescu, transmiţând urări şi elevilor care se pregătesc de examene, dar şi profesorilor. 
„Recuperaţi-vă energiile şi forţele, să aveţi putere în septembrie să o luaţi de la capăt”, le-a transmis ministrul Educaţiei dascălilor.
 
„Vă doresc, dragi copii, să vă bucuraţi de aceste zile în care vă aparţine tot timpul. Nu mai sunteţi stresaţi de şcoală, nu mai sunteţi stresaţi de lecţii, nu vă mai spun nici mama nici tata să mergeţi la şcoală şi nu vă mai întreabă nimeni dacă aţi învăţat. Este o perioadă de relaxare şi vă doresc din tot sufletul să vă relaxaţi activ”, a transmis Ecaterina Andronescu elevilor. 

Totodată, aceasta i-a îndemnat să citească o carte sau o poveste pentru că ”fiecare pagină adaugă câte ceva la ceea ce sunteţi voi”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: