VIDEO Simona Halep şi Banca Transilvania marchează Ziua Naţională cu un clip internaţional emoţionant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banca Transilvania Simona Halep

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România, a lansat un clip internaţional cu Simona Halep, cel mai cunoscut sportiv român la această oră, pentru a marca 1 Decembrie, Ziua Naţională a României cu un mesaj puternic şi emoţionant pentru românii din afară.

„De 1 Decembrie – şi nu numai – avem un mesaj despre români, România şi Banca Transilvania.  Dăm startul unei noi campanii cu Simona Halep, un model şi întotdeauna un prilej de mândrie şi ambiţie pentru noi, pentru toţi românii. Datorită ei mesajul nostru va ajunge în ţări cu mari comunităţi de români. Vrem să se afle cât mai mult în lume că 1 Decembrie este Ziua Naţională a României. Este pentru românii de peste tot şi o facem pentru România. La mulţi ani tuturor, la mulţi ani, România!”, transmite Banca Transilvania.

Mesajul Simonei Halep este şi mai emoţionant. Acest mesaj se adresează străinilor care, în fiecare zi, trec în ţara loc pe lângă români emigraţi:

„Îi vezi? Sigur îi vezi! Sunt acolo, în birou, la calculator, în construcţii, în spitale, în firme, în fermele voastre sau oriunde e nevoie. Îi vezi în metrou sau când îşi duc copiii la şcoală. Sigur îi vezi, că fac treabă şi asta se vede. Ei sunt românii! Dacă ştii unul, felicită-l de 1 decembrie, de Ziua României. Spune-i: «La mulţi ani!»“.

Simona Halep este imaginea Banca Transilvania de circa un an.

VIDEO

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite