Tânăra care la 28 de ani produce textile pentru H&M sau Primark

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În 2006 Andreea Dogaru a înfiinţat prima secţie de confecţii, separat de compania-mamă FOTO wall-street
În 2006 Andreea Dogaru a înfiinţat prima secţie de confecţii, separat de compania-mamă FOTO wall-street

Cunoscută ca designer vestimentar, Andreea Dogaru îmbracă zilnic şi hainele de antreprenor. La 28 de ani, tânăra, absolventă a Academiei de Studii Economice şi a unui master în audit intern, conduce, alături de mama şi de fratele său, una dintre cele mai mari firme producătoare de confecţii textile din Oltenia.

Docara Conf este afacerea înfiinţată după 1989 de familia Dogaru, în prezent unul dintre cei mai mari producători de confecţii textile din sudul ţării. Andreea Dogaru a început să lucreze de timpuriu în fabrica de confecţii. “Mi-am dorit iniţial să fac arhitectură. Mama şi-a dorit, în schimb, să continuăm afacerea, aşa că la 18 ani am început să lucrez în firmă. Am început de la maşina de cusut, am mers şi în depozit, la ambalare, la tot ce înseamnă export. Apoi am început să învăţ contabilitate“, a spus Andreea Dogaru.

Cu o capacitate de producţie de 200.000 de produse pe lună, secţiile de confecţii lucrează toată gama de articole de damă, mai puţin lenjerie intimă, produse livrate în proporţie de 90% în ţări precum Anglia şi Franţa. Restul de 10% din producţie îl reprezintă produsele creaţie proprie semnate de designerul vestimentar, care sunt comercializate online şi într-un magazin din Craiova. Printre clienţii cu care lucrează se numără H&M sau Primark, însă antreprenoarea vizează să atragă în următoarea perioadă nume precum Zara sau Orsay.

Citeşte pe wall-street.ro continuarea articolului 

Economie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite