Wizz Air lansează o ofertă-fulger de Pink Monday

Wizz Air lansează o ofertă-fulger de Pink Monday

Compania aeriană low-cost Wizz Air anunţă că lansează o ofertă-fulger pentru zborurile pe care pasagerii le rezervă de Pink Monday.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai precis, toţi pasagerii pot beneficia de reduceri de până la 30% la zboruri rezervate pe 2 decembrie, indiferent de momentul călătoriei.

Indiferent de situaţie, pasagerii trebuie să aibă în vedere că reducerea de până la 30% e valabilă doar azi, astfel că pasagerii români dornici de călătorii au timp până la miezul nopţii să profite de ofertă. Destinaţia poate fi oricare din România sau dintre cele 700 disponibile în întreaga reţea WIZZ.

Reducerea de până la 30% se aplică tarifelor ce includ taxele obligatorii dar exclud comisionul de administrare. Promoţia este valabilă pe 2 decembrie 2019 de la ora 00.00 la ora 23.59 CET, pe toate zborurile Wizz. Preţurile se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com sau prin aplicaţia de telefon Wizz.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: