Viorel Ştefan: Îmi continui proiectul început. Proiectul meu înseamnă preşedinte la ASF

Viorel Ştefan: Îmi continui proiectul început. Proiectul meu înseamnă preşedinte la ASF

Viorel Ştefan FOTO gov.ro

Vicepremierul Viorel Ştefan a declarat marţi că îşi continuă proiectul început şi anume acela de a candida la funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă este nemulţumit că Partidul Social Democrat a decis să îl susţină pe Leonardo Badea pentru funcţia de preşedinte ASF, Viorel Ştefan a răspuns: „Nu sunt nemulţumit, pentru că eu îmi continui proiectul început, proiectul ASF. Proiectul meu înseamnă preşedinte la ASF“, potrivit Agerpres.

Săptămâna trecută, vicepremierul Viorel Ştefan şi-a depus candidatura pentru această funcţie. „Nu este o noutate că mi-am depus candidatura pentru preşedinţia ASF“, a precizat Viorel Ştefan, întrebat dacă va rămâne în Guvern. El a subliniat că, dacă nu va fi numit preşedinte al ASF, rămâne parlamentar.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că el îl susţine pe vicepremierul Viorel Ştefan la funcţia de preşedinte ASF, dar că membrii CExN i-au atras atenţia asupra faptului că lui Leonardo Badea i s-a promis susţinere la ASF şi după interimat. „Eu, aseară, le-am spus colegilor mei că îl susţin pe Viorel Ştefan. Azi, colegii din Comitetul Executiv Naţional au ridicat o problemă destul de delicată - sigur, nu are foarte multă conotaţie politică, dar e o problemă umană, aşa au caracterizat-o -, în sensul că lui Leo Badea i s-a cerut anul trecut să îşi depună candidatura pentru funcţia de preşedinte la ASF, renunţând la mandatul de parlamentar, dându-i-se asigurări că va fi susţinut şi pe următorul mandat, şi colegii au spus că nu ar fi deloc corect faţă de domnul Badea ca, după ce a fost asigurat de partid că după acel sfârşit de mandat va fi susţinut în continuare, acum să nu mai fie susţinut. Vom mai avea o discuţie mâine dimineaţă (marţi - n.r.), dar într-adevăr este o situaţie delicată“, a afirmat Dragnea.

Deşi urma să se decidă marţi dimineaţă pe cine susţine PSD pentru această funcţie, liderul partidului a susţinut că acest lucru se va întâmpla „zilele astea“. 

citeste totul despre: