Târgul de Turism 2019 Romexpo. Programul evenimentului, intrare şi oferte

Târgul de Turism 2019 Romexpo. Programul evenimentului, intrare şi oferte

Ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României deruată în perioada 14 - 17 noiembrie, la Romexpo, în pavilionul B1, aduce o serie de oferte prezentate de 230 de firme din 16 ţări.

Printre expozanţii tradiţionali ai manifestării se numără agenţii de turism, tour-operatori, dar şi zone turistice din România prin intermediul administraţiilor publice locale, asociaţiilor de turism, oficiilor de turism, consiliilor judeţene şi primăriilor.
 
Anul acesta se întrec în oferte de vacanţă peste 230 de firme expozante Albania, Austria, Bulgaria, Franţa, Grecia, Ungaria, India, Israel, Italia, Japonia, Republica Moldova, Palestina, România, Sri Lanka, Turcia şi Ucraina. Gradul de internaţionalizare de 21% a târgului demonstrează interesul crescut şi deschiderea companiilor externe care activează în domeniul turismului faţă de pasionaţii români de călătorii şi încercarea de a-i atrage pe aceştia către destinaţii de vacanţă consacrate sau nou intrate în circuit.
 
Reprezentanţi ai consiliilor judeţene, oraşelor şi comunelor din România vor face cunoscute în cadrul târgului tradiţiile, obiceiurile şi frumuseţile meleagurilor autohtone.
 
Consiliile judeţene din Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Botoşani, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Gorj, Hunedoara, Maramureş, Mureş, Neamţ, Suceava şi Vâlcea le propun vizitatorilor activităţi şi locuri pentru sărbători de iarnă în stil tradiţional românesc, iar reprezentanţii oraşelor Băile Felix, Botoşani, Braşov, Constanţa, Dorohoi, Mangalia, Piatra Neamţ, Piteşti, Suceava, Târgu-Jiu şi Techirghiol şi ai comunelor Dobrosloveni, Molivisu, Tătăruşi, Tupilaţi, Turia completează oferta cu atracţii locale specifice.
 
Cei interesaţi vor găsi aici cele mai bune oferte pentru vacanţe la schi în Europa: 
 
Austria, Italia, Elveţia, Bulgaria; tarife reduse pentru sejururile în destinaţiile preferate de români pentru vacanţa de vară: Grecia, Turcia, Egipt, Tunisia, Spania, Bulgaria, dar şi litoralul românesc; circuite pentru explorarea Americii de Nord, Americii de Sud, Australiei şi Asiei; reduceri speciale şi surprize la rezervare pentru excursii în destinaţii exotice, precum Thailanda, Maldive, Republica Dominicană, Cuba, Mexic, Bali, Mauritius, Seychelles sau Zanzibar.
 
Mai sunt scoase la vânzare circuite pentru grupuri mici în destinaţii de excepţie din jurul lumii, inaccesibile însă turismului de masă, precum Laos, Vietnam, Cambodgia, Costa Rica, Botswana sau Uganda, pelerinaje în locuri atinse de istorie şi spiritualitate, oferte pentru turism medical şi vacanţe spa&wellness, reduceri la călătorii cu trenul sau cu avionul şi sisteme de rezervări online.
 
După ce şi-au achiziţionat vacanţa mult dorită, vizitatorii vor putea participa la diferite evenimente conexe cum ar fi conferinţe, seminarii şi momente artistice.
 
Printre cele mai importante evenimente dedicate publicului specialist organizate la ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României se numără: seminarul "Dezvoltare şi promovare turistică în judeţul Dâmboviţa" - Academia de Studii Economice prin Facultatea de Business şi Turism, ediţia a II-a a evenimentului "Infuzia de Business" - Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România, Seminarul de conformare cu normele de concurenţă pentru agenţiile de turism - Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, seminarul "Adaptarea activităţii ghidului la tendinţele din turism" - Federaţia Naţională a Ghizilor din Turismul Românesc şi conferinţa "Turismul responsabil în România: poveştile noastre" - Fundaţia Amfiteatru.
 
Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) şi în parteneriat cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).
 
Romexpo, societate comercială cu capital privat, are ca acţionar majoritar Camera de Comerţ şi Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români. 
 
Ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României are loc între 14 şi 17 noiembrie, la Romexpo, în pavilionul B1.
 
Program vizitare:
 
14-16 noiembrie 2019, interval orar 10.00-18.00
 
17 noiembrie 2019, interval orar 10.00-16.00
 
Bilet intrare adulţi şi studenţi: 20 lei/zi
 
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită
 
Parcare: 5 RON/oră
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: