Serviciile Firstbank sunt nefuncţionale. Reacţia băncii

Serviciile Firstbank sunt nefuncţionale. Reacţia băncii

Posesorii de carduri First Bank nu le pot folosi în niciun fel duminică, nici măcar la plata în magazine. Niciun site al băncii americane nu funcţionează, la fel şi aplicaţia de internet banking.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Sâmbătă, banca anunţase că vor avea loc lucrări de mentenanţă, dar indica interval orare din  zilele de sâmbătă 22 august şi luni 24 august, ceea ce înseamnă că duminică 23 august ar fi putut folosite serviciile financiare ale băncii.
 
„În data de 22 august, între orele 4:00 şi 5:00 A.M., respectiv 24 august, între orele 1:00 şi 2:00 A.M., vor avea loc lucrări de mentenanţă la sistemele informatice. Acestea vor conduce la nefuncţionalitatea serviciilor de operare carduri, ATM-uri şi internet&mobile banking.
 
Mulţumim pentru întelegere şi ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente create!”, informa FirstBank pe pagina sa de Facebook.
 
La solicitarea noastră, reprezentanţii băncii ne-au răspuns că „situatia este in curs de remediere”. 
 
„Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente! Furnizorul de servicii de telecomunicatii are unele probleme in incarcarea site-ului si aplicatiilor FirstBank. Puteti incerca accesarea app-ului prin conectarea la date mobile”, au precizat sursele citate.
 
 
First Bank, preluată de fondul de investiţii american JC Flowers şi BERD, a deschis în noiembrie 2018 prima sucursală sub noua identitate, după ce noii proprietari au renunţat la brandul Piraeus Bank.
 
Banca fost achiziţionată de Fondul American de Investiţii JC Flowers & Co, în iunie 2018.
Este prima investiţie pe care fondul american JC Flowers &Co. o face pe piaţa din România şi în Europa Centrală şi de Est.
 
În România, banca deţine 100 de sucursale şi are peste 1.200 de angajaţi şi are aproximativ 130.000 de clienţi activi. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările