Reorganizarea ANAF, oficializată. Primele eliberări din funcţie ale unor şefi

Reorganizarea ANAF, oficializată. Primele eliberări din funcţie ale unor şefi

Reorganizarea ANAF duce la dispariţia unor posturi de şefi

Guvernul a început oficial reorganizarea ANAF, după ce două acte normative ale Finanţelor au fost publicate deja în Monitorul Oficial. Pentru că Direcţia Antifraudă dispare, o duzină de inspectori generali au fost eliberaţi din funcţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

În Monitorul Oficial de luni au apărut 12 eliberări din funcţia de inspector general la Direcţia Antifraudă, care vizează inspectori atât din Bucureşti, cât şi din Alexandria, Suceava, Constanţa, Deva, Târgu Jiu, Oradea şi Sibiu.

Reorganizarea ANAF vizează desfiinţarea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, ceea ce duce la dispariţia funcţiilor de inspector general şi adjunct la antifraudă. Aceştia devin funcţionari publici.

Un alt act normativ al Guvernului a apărut joi în Monitorul Oficial şi el vizează o altă parte a restructurării ANAF, respectiv înfiinţarea mai multor direcţii, redenumirea alteia şi eliminarea a 2.000 de posturi neocupate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: