RCS&RDS face angajări masive: ce posturi sunt diponibile

RCS&RDS face angajări masive: ce posturi sunt diponibile

Grupul RCS&RDS, cel mai mare angajator privat, cu aproximativ 13.000 de salariaţi a anunţat vineri că participă la târgul Angajatori de Top cu o ofertă de peste 300 de locuri de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

”În perioada 19-20 octombrie, la Timişoara şi 26-27 octombrie la Bucureşti, pasionaţii de telecomunicaţii dornici să îşi dezvolte o carieră în cadrul Digi | RCS&RDS pot depune CV-urile pentru posturile disponibile în cele două localităţi”, a anunţat grupul.
 
Oferta de joburi a Digi - RCS & RDS este disponibilă şi pe pagina de LinkedIn sau în secţiunea de cariere de pe site-ul companiei.
 
Potrivit anunţurilor, compania caută atât specialişti înalt calificaţi, precum ingineri software cunoscători ai limbajelor de programare Java, SQL şi PHP, ingineri telecomunicaţii cu studii de specialitate, specialişti IT cu expertiză în domeniul media, specialişti social-media, cât şi personal calificat sau entry level din multiple arii precum: vânzări, call center, infrastructură tehnică, administrativ, contabilitate.
 
În România, Grupul Digi este, în prezent, cel mai mare angajator privat din mediul antreprenorial local, cu aproximativ 13.000 de angajaţi, şi contribuie la bugetul de stat şi al asigurărilor sociale şi de sănătate din principala sa piaţă cu mai mult de 120 milioane euro anual.
 
În oferta de conţinuturi trans-media a grupului Digi figurează televiziunea de ştiri Digi 24, televiziunile sportive DigiSport 1, 2, 3, 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile de documentare Digi World, Digi Animal World, Digi Life, televiziunile de muzică UTV, Hit Music şi Music Channel, radiourile ProFM, Digi FM şi Dance FM, platformele de comunicare online reunite sub DigiOnline.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările