RBS Bank România are un şef nou, adus de la Londra

RBS Bank (România) SA anunţă că Henk Paardekooper va prelua funcţia de Preşedinte al băncii după obţinerea avizării din partea Băncii Naţionale a României.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Henk Paardekooper este un bancher specializat în zona pieţelor emergente, cu o experienţă de peste 20 de ani. Anterior, Henk a fost Directorul de active corporative şi instituţionale din cadrul Diviziei Non-Core a RBS din Londra, unde a condus operaţiunile RBS din diverse ţări. Între 2004 şi 2010, Henk a fost Preşedinte RBS Rusia, unde a integrat cu succes ABN AMRO în RBS şi a condus sucursala rusă prin criza financiară. În plus, în 2007, a preluat şi conducerea operaţiunilor din Kazakstan şi Uzbekistan. Înainte de 2004, Henk a condus echipa de consultanţă în corporate finance a băncii ABN AMRO, în Olanda", se arată într-un comunicat al băncii.

Johan Gabriels, actualul preşedinte, conduce operaţiunile băncii în România din 2009. Portofoliul de clienţi al RBS România este considerat a fi unul dintre cele mai bune şi sănătoase de pe piaţă, banca reuşind să-şi menţină nivelul profitului net pe 2009 şi 2010.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările