Ponta: Săptămâna viitoare avem negocieri cu FMI şi Comisia Europeană, până acum noi am avut dreptate cu scăderea taxelor şi măsurile de creştere

Ponta: Săptămâna viitoare avem negocieri cu FMI şi Comisia Europeană, până acum noi am avut dreptate cu scăderea taxelor şi măsurile de creştere

Ponta spune că a avut dreptate cu scăderea taxelor, FMI opunându-se acestui gen de măsuri

Guvernul va avea săptămâna viitoare negocieri cu Fondul Monetar Internaţional (FMI) şi Comisia Europeană, a anunţat premierul Victor Ponta la începutul şedinţei de Guvern, el adăugând că „până acum noi am avut dreptate“ şi că speră că fie în continuare aşa.

Ştiri pe aceeaşi temă

El a spus că se referă la scăderile de taxe şi măsurile de creştere economică.
 
Ponta a mai spus că în primele patru luni ale anului, Fiscul a colectat 800 de milioane de euro în plus doar din TVA, sumele venind „din marea evaziune, nu de la gherete“, potrivit primului-ministru.
 
Şeful Guvernului a mai spus că susţine combaterea fraudei din sistemul de sănătate, iar cardul de sănătate este cea mai bună soluţie. „Sigur, când sunt 15 milioane de oameni care îl accesează, sunt şi probleme tehnice. Sunt 300 de milioane de euro care îi pierd (cei care fraudează sistemul – n.r.).
 
El s-a referit şi la proiectul PNL de închidere a supermarketurilor în week-end, despre care a spus că „nu este nimic liberal în el, ci doar populist“. Ponta a spus că angajaţii care lucrează în week-end sunt plătiţi dublu, iar cei care îşi fac cumpărăturile au de unde să găsească ceea ce caută.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările